Átvételi és fizetési feltételek

Átvételi módok

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZAKÜZLETEINKBEN – INGYENES!

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül  átveheted 21 üzletünk bármelyikében.

Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Előretutalás, Bankkártyás fizetés

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL – MPL

A rendelést követően a terméket kiszállítjuk az Ön által megadott címre. Azon termékekről, melyek a visszaigazoló e-mailben „nincs készleten” jelzéssel szerepelnek, az info@anda.hu címen tájékozódhat a szállítási idő tekintetében.

Fizetési módok: Előre utalás, Online bankkártya, KP utánvét
Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

 

Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szaküzleteinkben és átvételi pontunkon, valamint online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank. Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.