30 éve a festékpiacon

Septonic 12 zacskós 213gr

Utolsó darabok

Mit tud a septonic:

  • Elbontja az állati, növényi zsiradékokat, étolajat, keményítőt, proteint, szénhidrátokat, általában minden szerves lerakódást.
  • Megakadályozza az emésztő – csatorna – lefolyórendszer ki és befolyóinak eldugulását.
  • Eltünteti, lényegesen csökkenti a kellemetlen szagokat, bűzt.
  • Helyreállítja az emésztő és lefolyórendszer normális biológiai működését, egyensúlyát.
  • Lényegesen csökkenti a költséges szippantás gyakoriságát.

Mindezt egy mintegy 4 heti rendszeres kezelés eredményeként. A Septonic egy 50 éves, sikeres, eredményes múltra tekint vissza az Egyesült államokban, Kanadában, ahol mintegy 45 millió család használja rendszeresen. Magyarországon 1991. óta sikeresen forgalmazzuk. Mivel csak természetes biológiai anyagokat tartalmaz nem rongálja, korrodálja lefolyórendszerét, mint azt a különböző lúgos, savas vegyianyagok teszik.

Használati utasítás:

  1. Emésztőgödör – akna – szeptik tank 1900 – 2000 liter űrtartalomra számítva, öntsünk be egy zacskó tartalmát a WC kagylóba és öblítsük le. Ezt ismételjük meg a következő négy-öt héten, hetenként egyszer. Ezután már elegendő havonta egyszer. Ha emésztőnk, lefolyórendszerünk már nagyon elszennyezett, nagyon bűzlik, célszerű a fenti adagolás megduplázása. Leghatásosabb, ha este, lefekvés előtt adagoljuk, mikor a lefolyórendszer már nem lesz igénybevéve.
  2. Konyhai mosogató, fürdőkád lefolyó, mosdó dugulásánál. A dugulás erősségétől függően öntsünk egy vagy két zacskót, este lefekvés előtt, a lefolyó nyílásba. öblítsük le mintegy 250 – 350 ml vízzel, hagyjuk hatni lehetőleg 24 órán keresztül.
  3. Udvari WC. öntsünk be egyszerre, egyenletesen elszórva, mind a négy zacskó tartalmát. A felhalmozódott ürülék jelentős része cseppfolyóssá, folyékonnyá és szagtalanná válik. Az udvari WC rendszeres használata esetén, a szükséglet szerint a kezelést minden két hónapban, egyszer ismételjük meg.
  4. Kémiai – Hordozható WC. Rendszeres használata esetén, hetenként 1 – 1 zacskó.

Az adagolókanál mintegy 18 g-ot tartalmaz, tehát a doboz tartalma mintegy 76 adagoló vagy merőkanál. Tartsuk a dobozt lezárva, nedvességtől óvva, száraz helyen. KANADAI TERMÉK, Országos Közegészségügyi Intézet eng. Száma: 11455/91.
Gyermekek elől elzárva tartandó!

További részletek...
Márka: Canaswiss
Cikkszám: 40109
2 560 Ft
Egységár: 12 019 Ft / kg
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen