ANDA.hu - Ha festenél...
29 éve a festékpiacon

Platán 2in1 vékonylazúr cseresznye 0,75 L

Utolsó darabok

A Platán vékonylazúr korszerű, gélesített, csepegésmentes vizes diszperziós díszítő lazúr. A kialakított bevonat nem takarja el a fa természetes erezetét. Víztaszító, így a bevonatról a csapó eső lepereg.
Vizes diszperziós poliakrilát kötőanyagot, valamint megfelelő színtartósságot biztosító speciális fény- és öregedésálló lazúrpigmenteket tartalmaz. Esztétikus, selyemfényű bevonatot ad, fokozza a favédőszer hatásosságát és védi a faanyagot az időjárás hatásaival szemben.

Alkalmazási terület:
Külső és belső térben lévő fafelületek (korlátok, burkolatok, fából készült szerkezeti elemek) különféle színű, lazúr jellegű díszítő bevonatának kialakítására, valamint időjárás elleni védelmére alkalmazható. A díszítő bevonat felhordása előtt, elsősorban kültéri igénybevételnél, a jobb tapadás, a faanyag egyenletes szívóképességének és gomba-, valamint rovarkártevők elleni megelőző védelmének biztosítására Cédrus+ fakonzerváló alapozó vagy Diszlazur+ alapozó használata szükséges.
A Platán vékonylazúr két rétegben, összesen min. 150 ml/m2 mennyiségben felhordva a fafelületen kb. 50-60 µm vastag réteget képez. Az alkalmazott kötőanyag és pigment ebben a rétegvastagságban már biztosítja az időjárásállóságot, valamint a lazúr jellegű díszítő hatást.

Átfesthetőség (20°C-on) önmagával:  kb. 1-4 óra után páratartalomtól függően
Felhasználási hőmérséklet: alsó határa: min. +10°C
Anyagszükséglet (2 rétegben): min. 150 ml/m2

További részletek...
Márka: KEMIKÁL
Cikkszám: 57730
3 710 Ft
Egységár: 4 947 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 29 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen