30 éve a festékpiacon

Páva nagyfehérségű készglett 2 kg

Raktáron

Hézagoláshoz is!

 

Főbb jellemzői:

Beltéri extra fehér készre kevert glett a tökéletesen sima felületetek egyszerű kialakításához

A PÁVA beltéri glett krémes állagú vízzel hígítható glett, amely vakolt felületek, beton felületek tökéletes elsimítására alkalmas lakossági és ipari létesítményekben is. Felhasználható alaprétegként is festés, tapétázás, burkolás alá. Felvihető: betonra, habosított betonra, gipszkartonra, szilikát vakolatokra, farostlemezre stb. kézi és gépi felhordással.

 

Az aljzat előkészítése:  Az aljzatot letisztítjuk, zsírtalanítjuk és eltávolítjuk a morzsálódó részeket és régi festékrétegeket! A erősen nedvszívó vagy morzsálódó aljzatot a glett felhordása előtt  javasoljuk mélyalapozni. A sérült 3 mm-nél nagyobb mélységű hibákat csiszolható akril alapú tömítővel kijavítjuk.

 

A glett előkészítése: A Páva beltéri glett közvetlen felhasználásra kész. Felnyitás után a glettet gondosan felkeverjük, kézzel vagy keverőszárral. Szükség esetén  óvatosan vízzel hígíthatjuk. Vigyázzunk, nehogy túlhígítsuk!!

 

Glettelés: A Páva beltéri glettet rozsdamentes glettvassal hordjuk fel. A glettet nagy felületre gépi szórással is felhordhatjuk, egy réteg vastagsága 1- 3 mm lehet. Az 1-3 mm-es réteg 2 - 8 óra alatt szárad meg teljesen a környezet hőmérséklettől és a réteg vastagságától függően. A még nem teljesen száraz réteget nedves szivaccsal elsimíthatjuk, és ezzel elkerülhetjük a munkaigényes csiszolást (pormentes rendszer)!!! Megszáradás után a glettet 80-100 finomságú csiszolópapírral megcsiszoljuk. Szükség esetén megismételjük az egész folyamatot. 

Színe: fehér  

Anyagszükséglet: 1 - 1,5 kg/m2 – a felvitt réteg vastagsága szerint 

További részletek...
Márka: ANDA
Cikkszám: 32012
1 030 Ft
Egységár: 515 Ft / kg
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen