26 saját üzlet

Páva homlokzatfesték színezhető 16 L

Raktáron

• Tartósan időjárásálló
• Kiválóan színezhető (élénk színekre is)
• Színezés nélkül nem használható

Alkalmazási terület: Épületek külső és belső falfelületeinek (mészvakolat, műgyanta vakolat, beton, azbesztcement, gipsz, gipszkarton, kő stb.) bevonására szolgál. Kitűnően színezhető, bármely vizes-diszperziós kültéri igénybevételre is alkalmas színező pasztával, ezáltal tetszőleges színárnyalat állítható elő. Kiadós, színezve jó fedőképességű festék. Bevonata kitűnően tapad, rugalmas, matt felületet ad. Páraáteresztő képessége és időjárás állósága kiváló. Bevonata mosás és súrolás álló.

Felület előkezelése: Távolítsuk el a felületekről a laza, pergő részeket és a port. Tisztítsuk le az olajos, zsíros szennyeződéseket. A friss vakolat, beton csak 28 nap után festhető. A felület előkezelése: Tapaszoljuk a falhibákat, repedéseke, az erősebben nedvszívó felületet vagy friss vakolatot vakolaterősítő alapozó oldattal alapozzuk (pl: Páva vakolaterősítő alapozó). A felület festése: Az előkezelt felületet annak száradása után két réteg homlokzatfestékkel fessük be. Első rétegként kb. 8-10% vízzel hígított festéket hordjunk fel. A festék gyorsan szárad, 20°C hőmérsékleten kb. 4 óra után átfesthető. A második festékréteget 3-5% vízzel hígítva, egyenletesen vigyük fel. A két réteg megfelelő védelmet ad, kiváló esztétikai hatást biztosít. A festék felhordható ecsettel, hengerrel, szórással, +5°C és +30°C közötti falhőmérséklet mellett.

A festés alsó hőmérséklet határa +5°C falhőmérséklet! A festékek színezésére bármely erre alkalmas színezőrendszer használható. Az összeférhetőségről és a színbeállítás helyességéről próbával győződjünk meg. A nedves festék színe eltér a megszáradt bevonattól.

Kiadósság: kb. 3-4 m²/liter, 2 rétegben a felület minőségétől függően.

További részletek...
Márka: ANDA Tiszakürt
Cikkszám: 53511
24 990 Ft
Egységár: 1 562 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen