150 munkatárs

Neolux 2K Akril A 800 vörös 1 L

Utolsó darabok

A Neolux 2k Akril kétkomponensű festék, használatához mindkét komponensre szükség van a megfelelő hatás érdekében! Az A komponens mellé a B komponens megrendelése is határozottan javasolt! A B komponens nélkül az A komponens nem szilárdul meg!

Alkalmazási terület: Különböző fémfelületek esztétikus, tartós bevonására szolgálnak. Bevonatuk nagy UV állósággal, vegyszerállósággal és kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Szobahőmérsékleten és emelt hőmérsékleten (50-70 oC) is száríthatók.

Alkalmazás: A festés előtt a fémfelületeket megfelelően elő kell készíteni. Vas- és acélfelületeket javasoljuk 1 réteg EPOKORR korróziógátló festékkel ellátni.

TELÍTETLEN POLIÉSZTER Késtapasszal a felületi egyenetlenségeket kitapaszolni, Dunaplaszt 2K AKRIL Szórókittel egy rétegben leszórni. Ennek teljes száradása után 300-as vizes csiszolópapírral a felületet megcsiszolni, majd annak teljes kiszáradása után hordható fel a Neolux 2K akrilzománc.

A Neolux 2K akrilzománc „A”+„B” keveréket a felhordás módjának megfelelő állapotúra (sűrűség, kifolyási idő, konzisztencia, viszkozitás) kell hígítani. Ügyelni kell a munkaeszközök és a szóráshoz alkalmazott préslevegő víz- és olajmentességére.

Keverési arány 3 tömegrész „A” komponens, és
                            1 tömegrész „B” komponens.

Két vagy több réteg felhordása esetén a „nedves a nedvesen” eljárást kell alkalmazni. Az első réteg porszáradása után (kb. 20-30 perc) kell felszórni a második réteget.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Neolux 2K akrilzománc „B” különösen érzékeny vízre, nedvességre. A „B” komponens, és a folyékony még ki nem térhálósodott „A” és „B” komponensek keveréke vízzel, nedvességgel, széndioxid-gáz fejlődése közben buborékosodik, felhordásra alkalmatlanná válik, hibás bevonatot képez.

Hígítás: Metallux átvonó hígító 542-vel.

További részletek...
Márka: EGROKORR
Cikkszám: 45707
7 890 Ft
Egységár: 7 890 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen