30 éve a festékpiacon

Neo 15-254 Ágvágó, áttételes, rávágó, teleszkópos 670-970mm, vágókapacitás: 42mm, alu nyél, teflon bevonat, 40% plusz er

Rendelhető

Mellévágó metszőolló ágakhoz, 670 mm, átmérő max. 42 mm, áttétel, teleszkópos fogantyúkkal, mely nélkülözhetetlen szerszám a kertben, megkönnyíti a szezonális munkákat, és neki köszönhetően a kötelező növényápolási munkák élvezetessé válnak.
Az üllős rendszer egy felső vágópengéből és az üllőből (kisméretű fém elemből) áll, amely vágásnál megtámasztja az ágat, és felveszi a cél eléréséhez szükséges energiát. Ezúton minimalizálja a mozdulat elvégzéséhez szükséges erőt, egyúttal még vastag ágak (42 mm átmérőig) vágását is lehetővé teszi. Ez w kétkezes metszőolló ráadásul görgős áttétellel rendelkezik, amely akár 60%-kal is megnöveli a vágás teljesítményét.

A nem tapadó bevonatú pengék szintén jelentősen javítják a munkakomfortot. A levelek és az ágak szabadon lehullanak a földre, a metszőolló pedig tiszta és működőképes marad.
Alumínium, teleszkópos fogantyúk:
A szerszám alumínium szárai könnyű súlyt biztosítanak, a csúszásgátló markolat pedig lehetővé teszik a metszőolló stabil és biztos tartását, ezzel növelik annak biztonságát. Ráadásul, a típus teleszkópos karokkal készült, ezek 970 mm-re növelik a szerszám hatótávolságát.

Termék jellemzői:
maximális vágási átmérő - 42 mm,
karok görgős áttétele 60%-kal növeli a vágás teljesítményét,
teleszkópos karok,
üllős rendszer,
nem tapadó bevonatú (PTFE) pengék,
penge kemény és száraz fához.

Anyag:
szárak - alumínium,
markolat - kétkomponenses, csúszásgátló.

Paraméterek:
teljes hossz - 670 mm,
tömeg - 1,375 kg.

További részletek...
Márka: GTX
Cikkszám: 102029
24 190 Ft
Egységár: 24 190 Ft / db
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen