ANDA.hu - Ha festenél...
26 saját üzlet

Lazurán oldószeres falazúr 2:1 fehér 0,75 L

Utolsó darabok

Megfelelően előkészített kül- és beltéri ún. nem mérettartó fafelületek (kerítésléc, madártető stb.) bevonataként alkalmazható. Mélyen beszívódik a farostok közé, kiemeli a fa eredeti erezetét, növeli a fafelület vízlepergető hatását. Kártevő rovarok, gombák elleni mérgeket nem tartalmaz. A kész felület színe nagymértékben függ a fafajtájától és alapszínétől.

Tulajdonságok:
A Lazurán Falazúr 2in1 kiemeli a fa erezetét, nem képez fedő bevonatot. Alkidgyanta kötőanyagú vékonylazúr. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz. Az első réteg alapozóként, a második és további rétegek fedőrétegként funkcionálnak. Nem tartalmaz a farontó gombák és rovarkártevők elleni adalékokat.
Az alkalmazás feltételei:
A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A nem megfelelően felkevert lazúrfesték a felhasználás során egyenetlen színű felületet képezhet. A vékonylazúrral kezelt felület elöregedése esetén a felület könnyű csiszolást követően azonos színnel átvonható. Nem szükséges a teljes felületet fáig lecsiszolni.  Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és +25°C feletti hőmérsékleten, ami a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő. A Lazurán Favédő lazúr 2in1 oldószeres vékonylazúr színtelen változatát ne használjuk időjárásnak kitett felületen.

Előnyök:

  • Vízlepergető
  • Kiemeli a fa erezetét
  • A fa pórusaiba mélyen behatol

Technikai adatok:

  • Alkalmazási terület: kül- és beltéri használatra
  • Színek száma / színezhetőség:  9 készrekevert, különféle természetes fához hasonló színben elérhető
  • Külső megjelenés: selyemfényű. Anyagszükséglet / kiadósság:  16 m2/l
  • Felhordás módja: ecsettel, a megfelelő védőeszköz használata mellett szórással.
  • Rétegszám: 2 réteg
  • Száradási idő: kb. 4 óra múlva porszáraz, és 8 óra múlva átfesthető. A réteg teljes átszáradása 48 óra múlva következik be.
  • Hígíthatóság: a termék használatra kész állapotban kerül csomagolásra, nem szükséges azt hígítani.


Elérhető kiszerelés: 0,75L, 2,5L

További részletek...
Márka: TRILAK
Cikkszám: 61968
3 410 Ft
Egységár: 4 547 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen