30 éve a festékpiacon

Jupol Silver beltéri falfesték fehér 15 L

Raktáron

A Jipol Silver környezetbarát, polimer kötőanyagok vizes diszperzióján alapuló kiváló fedőképességű beltéri falfesték.
Lakóépületek és irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősek otthona és egyéb épületek falainak és mennyezeteinek dekorációs védelmére. Megfelelő felületet képeznek a finomvakolatok, kiegyenlítő anyagokkal simított felületek, rusztikus papír- és flies tapéták, rusztikus üvegszálas tapéták, gipszkarton és szálerősítésű cementlapok, forgácslapok, vakolatlan beton, stb. Felhordása lehetséges jól tapadó régi diszperziós bevonatokra és jól tapadó dekorációs vakolatokra is.
A termékre jellemző a rendkívül alacsony illékony szerves anyag tartalom, nem tartalmaz lágyítószereket és nehézfémeket.
A filmréteg jó páraáteresztő-képességű és nedves dörzsöléssel szemben ellenálló, így a nem túlságosan rátapadt szennyeződést általános háztartási tisztítószeroldatba mártott nedves ruhával letörölhetjük a festett felületekről. A nem túl bonyolult épületek normál nedvszívó-képességű, világos és nem túlszennyezett felületeinek lefestéséhez általában már egy réteg is elegendő.
Azokban a helyiségekben, ahol a levegő magas relatív páratartalma miatt nagyobb valószínűséggel keletkezik kondenzvíz, és emiatt a sarkokban, a szekrények mögött és egyéb helyeken nagyobb valószínűséggel jelennek meg a különböző penészfajták (konyhák, fürdőszobák és egyéb szaniterhelyiségek, mosóhelyiségek, éléskamrák, stb.), a fal és mennyezetfelületek dekorációs védelme érdekében a festékhez hozzáadhatunk 5 – 7,5 % (50 – 75 ml/l) JUBOCID-t.
Becsült illetve átlagos anyagszükséglet kétrétegű felhordás esetén: 190 ml / m2 (a felület nedvszívó-képeségétől és érdességétől függően)

További részletek...
Márka: JUB
Cikkszám: 60040
24 790 Ft
Egységár: 1 653 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen