30 éve a festékpiacon

Fasakril akril vakolat kapart (Z) 2 mm B3 25 kg

Rendelhető

Akril alapú dekoratív homlokzati vakolat, külső és belső ásványi falfelületek kezelésére szolgál. Ez a hőszigetelő homlokzatok utolsó rétege. Kétféle granulátum típussal és két felviteli módszerrel: simítva - Z és bordásan - R.
Erős színmélységű színárnyalatok színezéséhez HG MIX színezőrendszerben - ÖNNMAGÁBAN NEM HASZNÁLHATÓ!
JELLEMZŐK: Víztaszító és páraáteresztő, időjárásálló, kopásálló és ütésálló.
FELVITEL: Kézzel, egyenletesen, a legnagyobb szemcse vastagságú rozsdamentes acél simítóval vagy géppel kell felhordani. Lehet szórással is de a felületnek pormentesnek kell lennie. Alkalmazás előtt a felületet impregnáljuk FASAKRIL GRUND vakolat alapozóval. Használat előtt keverje össze egy keverővel az eredeti csomagolásban, és ha szükséges, hígítsa vízzel. A FASAKRIL Akril nemesvakolat Z habarcsot azonnal körkörösen strukturálni kell egy műanyag simítóval, amíg textúrája egyenletes. FASAKRIL Akril nemesvakolat R rövid szárítás után, műanyag simítóval a kívánt módon: kör alakú, függőleges vagy vízszintes. Használat után azonnal mossa le a szennyezett területeket és szerszámokat.
SZÁRADÁS: 6 - 10 óra múlva tapintásra száraz, és 24 óra múlva esőálló (T = +20°C, relatív nedvesség: 65%).
KIADÓSSÁG: Szemcse 1,5 mm ~ 2,5 kg/m²; Szemcse 2,0 mm ~ 3,0 kg/m².

További részletek...
Márka: Zvezda
Cikkszám: 99850
18 690 Ft
Egységár: 748 Ft / kg
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen