26 saját üzlet

Factor aqua parkettalakk selyemfényű 0,75 L

Raktáron
Alkalmazás:
A FACTOR Aqua Parkettlakk polyuretan és akrilgyanta bázisú lakk. Oldószer és formaldehid mentes, teljesen szagtalan, vízzel hígítható. Egykomponensű, vízálló, könnyen felhordható, gyorsan szárad, ezért a lakkozott felület hamar igénybe vehető. Parketta és egyéb beltéri, fából készült felületek bútor, tornaszerek, lambéria, gerenda lakkozására alkalmas.
Ásványi felületek (tégla, kő, vakolat, beton, cserép) valamint tapéta, egyéb papír, gipszkarton lakkjellegű bevonására is alkalmazható.
 
Előkészítés:
A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! Az esetleges gyantakiválásokat nitro hígítóval távolítsuk el! A lemosott részeken a hígító teljes száradása után szabad csak festeni. FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúrral színezhetjük a lakkozás előtt a fa felületét.
 
Felhasználás:
Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést a fa szálirányával megegyező irányban! Használjunk speciális lakkozó ecsetet, hengert vagy megfelelő szóróberendezést! Az első réteg esetén 5%-os hígítás javasolt. A nagy terheléseknek kitett felületeknél 3 réteg felhordása célszerű.
A lakkrétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt biztosítsunk! A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet.
 
Színezés: FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúrral színezhetjük lakkozás előtt a fa felületét.
Kiadósság: 10-12 m2/liter egy rétegben
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra, por- és érintés száraz: 30-60 perc
Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év
További részletek...
Márka: Festék Bázis
Cikkszám: 28753
3 500 Ft
Egységár: 4 667 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen