ANDA.hu - Ha festenél...
29 éve a festékpiacon

Dunaplaszt laminált padló és parkettalakk 2,5 L fényes

Rendelhető

Laminált és hagyományos padló, farostlemez, fa és beton impregnáló lakkozására szolgáló magasfényű lakk. A bevonat rendkívül kemény, kopásálló, ellenáll minden padlószer hatásának, illetve a kifröccsenő élelmiszereknek (pl. kávé, bor, paradicsom, tej, citrom).

Alkalmazás: A lakkozandó felületnek por ás tapadószennyeződés mentesnek kell lennie. Ecseteléssel, illetve Teddy hengerrel vihető fel. Nyers még festetlen felületet 2 rétegben kell lefesteni. A felbontott lakkból öntsön ki egy másik edénybe, és ebből az edényből dolgozzon. A lakkot rögtön zárja le. A megmaradt lakkot,/ amibe nem nyúltak bele / buktatott állapotban lehet tárolni a felbontástól számított fél évig. A bevonat utolsó réteg felhordása után 24 órával mérsékelten vehető igénybe. A teljes átkeményedést 3 nap után éri el a bevonat. A lakk oldószertartalmú, munkavégzés közben és a száradás alatt intenzív szellőztetés szükséges.

Hígítás: Dpl. Univerzális Parkettalakk hígítóval.

Szerszámok tisztítása: Dpl. Univerzális Parkettalakk hígítóval legalább háromszori átmosás

Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 szerint tárolva, a gyártástól számított 36 hónapig.

Csomagolás: 0,75 l 2,5 l fém dobozban.

További részletek...
Márka: EGROKORR
Cikkszám: 63166
8 690 Ft
Egységár: 3 476 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 29 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen