ANDA.hu - Ha festenél...
26 saját üzlet

Diszlazúr olajköris 2,5 L

Utolsó darabok
A Diszlazúr® favédő és díszítő bevonórendszer korszerű, vizes diszperziós alapú rendszer. A bevonatrendszerrel megelőzhető a farontó gombák kártétele és biztosítható az időjárás elleni tartós védelem. A kialakított bevonat nem takarja el a fa természetes erezetét. Víztaszító, így a bevonatról a csapó eső lepereg. Jó blokkállósága következtében több rétegű felhordás esetén, szoros illesztésnél sem tapad.
Több mint 10 év felhasználási tapasztalat alapján, a szakszerűen kivitelezett bevonatra - egyedülálló módon - 10 év garanciát vállalunk.
 
Vizes diszperziós poliakrilát kötőanyagot, valamint megfelelő színtartósságot biztosító speciális fény- és öregedésálló lazúrpigmenteket tartalmaz. Esztétikus, selyemfényű bevonatot ad, fokozza a favédőszer hatásosságát és védi a faanyagot az időjárás hatásaival szemben.

Ajánlott rétegrend a különböző klímaterületekre:
a.) Kültéren:  
1 réteg Diszlazúr alapozó legalább 100 ml/m2 mennyiségben  
2 réteg Diszlazúr bevonó, legalább 150 ml/m2 összmennyiségben

b.) Beltérben:
Az épületen belül, 75% relatív légnedvesség alatti, száraz légtérben a fafelület speciális védelmet a farontó gombák ellen nem igényel, igy a fungicid tartalmú alapozószer alkalmazása nem követelmény.
A díszítő hatást biztosítja:  
2 réteg Diszlazúr bevonó, legalább 150 ml/m2 összmennyiség-ben.

c.) Speciális igénybevételnél:
Olyan esetekben, ahol gyakori igénybevételként jelentkezik a 75% feletti relatív légnedvesség, ill. különösen agresszív klíma esetében a következő rétegrend ajánlott:  
2 réteg Diszlazúr alapozó, legalább 200 ml/m2 összmennyiségben, a beépítendő faburkolat teljes felületén (külső, belső felület, valamint oldalél részen)
2 réteg Diszlazúr bevonó, legalább 150 ml/m2 összmennyiségben

d.) Régi tönkrement, különböző típusú (pl. oldószeres műgyanta kötőanyagú), lazúr jellegű favédő kezelések, bevonatok felújítására:  
Amennyiben a régi bevonat a felülethez nem köt szilárdan, laza, tönkrement, úgy kaparással, csiszolással el kell távolítani, majd a Diszlazúrt az igénybevételi körülményeknek megfelelően, a fent leírt módon alkalmazzuk.  
Ha a régi bevonat még a teljes felületen sima, szilárdan kötött, csak „megkopott”, színét vesztett, a felület tisztítása (portalanítás, vagy tapadó szennyezés esetén alapos mosás,  szárítás) után Diszlazúr bevonóval közvetlenül átvonható. Ilyen esetben a színt a régi bevonat színe befolyásolja, a színválasztást korlátozza (célszerű a meglévőnél sötétebb színt választani).

További részletek...
Márka: KEMIKÁL
Cikkszám: 03010
13 990 Ft
Egységár: 5 596 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen