26 saját üzlet

Belinka Top Lasur 11 fehér 2,5 L

Raktáron
Toplasur uv plus
 
- a fát hatékonyan védi a szélsőséges időjárási hatásokkal szemben
- különösen alkalmas ablakokra és ajtókra
- a felületnek fényes külsőt ad
 
A Toplasur uv plus vastaglazúr, amely különösen alkalmas a szélsőséges időjárási viszonyoknak kitett fa védelmére.
 
Az UV-szűrőkön és elnyelőkön kívül ugyanis szabadgyök-fogókat is tartalmaz, amelyek a leghatékonyabban akadályozzák meg a bevonat tönkremenetelét. A fának dimenziós stabilitást biztosít, ezért javasoljuk ablakok és ajtók, valamint a lombos fák kemény faanyagából készült elemek védelmére. Akkor választjuk, amikor fényesebb felületet szeretnénk kapni. A Toplasur uv plus magas viszkozitása miatt nem csepeg az ecsetről. 16 szabvány színárnyalatban gyártjuk.
 
Az időjárás hatásainak kitett fát az első kezeléskor a Toplasur uv plus felhordása előtt a Base impregnálószerrel kezeljük. Hogy felújításkor elkerüljük a felület sötétedését, a színezett Toplasur uv plus termékhez a színtelen, 12. számú Toplasur uv plus adhatjuk legfeljebb azonos mennyiségben és az így kapott keveréket visszük fel a felületre.
 
Amikor kerti bútort festünk vagy mechanikai igénybevételnek kitett faelemeket, az igénybevétel előtt egy héten keresztül hagyjuk száradni.
 
Figyelmeztetés:
A színtelen, 12. számú Toplasur uv plus nem alkalmas utolsó bevonatrétegként a sötét színű lazúrokra, vagy a sötétebb színárnyalatú fafajtákra, mivel a különleges UV-szűrők és elnyelők tejszerű külsőt adhatnak a felületnek.
További részletek...
Márka: Helios
Cikkszám: 03577
11 390 Ft
Egységár: 4 556 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen