ANDA.hu - Ha festenél...
26 saját üzlet

Belinka decking oil 203 teak 2,5 L

Rendelhető

A Belinka Decking Oil kültéri, járható fafelületek és kerti bútorok védelmére és karbantartására használható. Ellenálló fafajokból (vörösfenyő, tölgy, gesztenye és trópusi fafajok, tikfa és bangkirai) készült kültéri felületek védhetők vele.

- járható fafelületek és kerti bútorok védelmére és karbantartására
- UV-szűrőt és UV-sugárzást elnyelő anyagokat tartalmaz
- növeli az időjárási hatásokkal szembeni védelmet
- víz- és szennyeződés taszító
- öt gondosan kiválasztott színárnyalat áll rendelkezésre

Az olaj mélyen behatol a fába, új életre kelti, színezi és kiemeli természetes szerkezetét. A beolajozott felületek színe és végső megjelenése függ a faanyag fajtájától. Az olajozott felület lepergeti a vizet és szennyeződéseket, és könnyebben tisztítható. Mivel nem képez felületi réteget, a réteg a fa duzzadása vagy zsugorodása miatt nem hólyagosodik fel és nem válik le. UV-szűrő és UV-megkötő anyagokat tartalmaz, melyek fokozzák az időjárás-állóságát.

A Belinka olajok természetes összetevőkből készülnek, az egészségre ártalmatlanok és környezetbarátok.

Felhasználás:
Felhordás előtt a faanyag legyen száraz, szennyeződés-, zsír- és pormentes, és finoman csiszolja meg. Az olajat használat előtt alaposan keverje fel. A fogyás a faanyag fajtájától, előzetes kezelésétől és a felvitel módjától függ. A faanyag védelme akkor megfelelő, ha nem szív be több olajat, ezért a felület első védelme esetén 24 órás időközönként legalább két réteg olajat kell felvinni. A mélyebb rétegek teljes száradásához több napra van szükség, így azt javasoljuk, hogy ezen időtartam alatt a faanyagot ne tegye ki jelentős terhelésnek. A termék használata közben használjon védőruházatot.Azt javasoljuk, hogy a beolajozott, időjárásnak kitett elemeket rendszeresen ellenőrizze, és szükség esetén kezelje újra ugyanazzal a termékkel. A kötelező kezelési időköz a faanyag fajtájától, mechanikai terhelésétől és nedvességnek való kitettségétől függ. Ajánlatos a felületet évente legalább egyszer felújítani.

Műszaki adatok:
Összetétel: módosított növényi olajok és viaszok, festékanyagok, UV-megkötő anyagok és adalékanyagok.
Kiadósság: 1 l olajjal 15–30 m2 fafelület, a faanyag fajtájától, nedvszívó képességétől és előzetes kezelésétől függően.
Száradás: 24 óra (normál körülmények között, T = 20°C, a levegő relatív páratartalma 65 %). A száradási idő alacsonyabb hőmérsékleten vagy a levegő magasabb páratartalma mellett hosszabb.
Szerszámok tisztítása: vízzel és mosószerrel, illetve lakkbenzinnel.
Tárolás: eredeti, lezárt csomagolásban, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten.
Lobbanáspont: 65°C fölött.
Kiszerelés: 0,75 l és 2,5 l

További részletek...
Márka: Helios
Cikkszám: 97135
13 090 Ft
Egységár: 5 236 Ft / liter
Kosárba

Kapcsolódó termékek

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen