ANDA.hu - Ha festenél...

Rólunk

Az ANDA Kft. 30 éve, 1991-óta foglalkozik festék és szakipari anyagok nagy- és kiskereskedelmével. Az elmúlt évek kitartó és eredményes munkájának köszönhetően vezető szerepet tölt be a dunántúli festék és festék-segédanyag forgalmazásban.


Központi telephelyünk Pécsen található, ahol 2400 m2 alapterületű raktárbázissal rendelkezünk, illetve Veszprémben szintén működtetünk egy 1200 m2-es nagykereskedelmi telephelyet. Kiskereskedelmi hálózatunk jelenleg 26 üzletből áll, amely a maga nemében az ország egyik legnagyobb független kereskedelmi láncolata.

Árukínálatunkat a megnövekedett piaci igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük. Jelenleg mintegy 80 gyártó, több mint 25 000 cikke áll partnereink rendelkezésére. Portfoliónkban megtalálhatóak a dekorációhoz, felújításhoz, építéshez szükséges termékek éppúgy, mint a speciális tudást igénylő szakipari termékek. Cégünk jelentős szereplője emellett a hő és hangszigeteléssel foglalkozó üzletágnak is.

A tények ismeretében büszkék vagyunk rá, hogy az ANDA Kft. az ország egyik legnagyobb festék és ehhez kapcsolódó kiegészítők forgalmazója.

Reméljük hamarosan Neked is bebizonyíthatjuk felkészültségünket és hozzáértésünket.

Anda

tények és számok

100% magyar tulajdon 30 éve a festékpiacon az ország legnagyobb festékkészlete több mint 25.000 cikkelem saját tulajdonú üzlethálózat több mint 150 munkatárs 2 nagyker telep saját tulajdonú festékgyár
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen