Az ANDA Kft. több mint 30 éve, 1991-óta foglalkozik festék és szakipari anyagok nagy- és kiskereskedelmével. Az elmúlt évek kitartó és eredményes munkájának köszönhetően vezető szerepet tölt be a Dunántúli festék és festék-segédanyag forgalmazásban.
Központi telephelyünk Pécsen található, ahol 2400 m2 alapterületű raktárbázissal rendelkezünk, illetve Veszprémben szintén működtetünk egy 1200 m2-es nagykereskedelmi telephelyet.
Kiskereskedelmi hálózatunk jelenleg 25 üzletből áll, amely a maga nemében az ország egyik legnagyobb független kereskedelmi láncolata.
Árukínálatunkat a piaci igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük, jelenleg mintegy 80 gyártó - köztük több külföldi is -, több mint 40 000 cikke áll partnereink rendelkezésére. Portfoliónkban megtalálhatóak a dekorációhoz, felújításhoz, építéshez szükséges termékek éppúgy, mint a speciális tudást igénylő szakipari termékek vagy éppen barkácsgépek, munkaruházati termékek. Cégünk jelentős szereplője emellett a hő és hangszigeteléssel foglalkozó üzletágnak is.
Ezek a tények ismeretében talán nem meglepő, hogy az elmúlt évek alatt az ANDA Kft. ország egyik legnagyobb festék és ehhez kapcsolódó kiegészítők forgalmazójává vált.
Partnereikkel történő sikeres együttműködést szolgálva, cégünk mottója a következő:

 

Magas szintű szakmai felkészültség,
gyors, pontos szállítás,
elégedett vevő,
mert a jelen minősége a jövő profitja.