Fejlesztési Pályázat

2020.08.17. / Hírek
Fejlesztési Pályázat

Fejlesztési Pályázat - Veszprém

Kedvezményezett neve: ANDA Kft.
Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése az ANDA Kft.-nél.
Támogatás összege: 2 464 000,- Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Projekt kezdete: 2019.10.30.
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.05.10
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2019-01170

A projekt tartalmának bemutatása:
A vállalkozás 8200 Veszprém, Kistó utca 3/a. alatti fióktelepén 12,54 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer telepítésére került sor. A megvalósítás során az épület tetőszerkezetén 44 db Trina Solar TSM-PE06H 285P típusú napelem került elhelyezésre. A beruházás során beépített FRONIUS SYMO inverter csatlakozási teljesítménye 12,5 kW. 
A beruházás létrejötte hozzájárul a vállalkozás meglévő villamos energia fogyasztásának csökkentéséhez a helyi megújuló energia alkalmazásával, s ezáltal a versenyképessége és piaci megítélése javul.

Figyelmedbe ajánljuk

Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztés

Az Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztése

Elolvasom

XVI. Mozdulj Balaton Sporttalálkozó

Huszonegy strand csapatai küzdöttek a XVI. Mozdulj Balaton Sporttalálkozón Újból Ábrahámhegy a legsportosabb balatoni település

Elolvasom

Fejlesztési Pályázat

Fejlesztési Pályázat - Veszprém

Elolvasom

2020 trendszínei a lakberendezésben

A fehér szín örök divat a lakásfestésben. Ha viszont neked túl világos, túl semleges, túl egyszerű ez az alapszín, válassz bátran a szivárvány árnyalatai közül. A mai modern falfestékeknek köszönhetően már bármi megvalósítható, csak a képzeleted szabhat határt. Követnéd a divatot?

Elolvasom

5 hasznos tanács a fürdőszoba festéséhez

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb helyisége. 2-3 évente mindenképpen érdemes tisztasági festést végezni benne. Ha pedig felújítani szeretnénk vagy új arculattal ruháznánk fel, akár egy új színválasztás is elég lehet. Ezúttal a fürdőszoba festéséhez adunk néhány hasznos tanácsot.

Elolvasom

10 fontos tennivaló lakásfestés előtt, amit SOHA ne hagyj ki - 2.

Korábbi cikkünkből már tudjuk, hogy festés előtt mindenképpen érdemes kitakarítani, hogy milyen szempontok alapján keressünk beltéri falfestékmárkát, hogyan érdemes színt választani és hogyan kell kiszámolni a teljes felület festéséhez szükséges festékmennyiséget. A lista most folytatódik. Nézzük, mi mindenre kell még figyelni, ha saját kezűleg szeretnénk intézni a lakásfestést.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen