Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztés

2021.11.30. / Hírek
Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztés

Az Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztése

Kedvezményezett neve: Anda Kereskedelmi Kft.
Projekt címe: Az Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 31.812.923, - Ft.
Támogatás mértéke: 70%
Projekt befejezési dátuma: 2021.08.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03766

Projekt leírás:

A projekt során beszerzett gépek, informatikai rendszerek, az innovatívabb eszközök, számítástechnikai berendezések életbe léptetése lehetővé tette hogy munkavállalóink otthonról is képesek legyenek munkát végezni, és tovább növelték cégünk informatikai és operatív képeeségeit, kapacitását. A megvalósult beruházás jelentősen támogatta szervezetünk raktárában történő rendszerezési és logisztikai tevékenységét amelyre nagy szükségünk volt. Az informatikai rendszerünk fejlesztésével pedig a vírushelyzet miatt kialakult korlátozásokkal szemben nyújtottak nagy segítséget amikor a távoli munkavégzésre kényszerült dolgozóink mégis részt tudtak venni az operatív munkavégzésben. Az infrastruktúrális vonalon megvalósított fejlesztésünk jelentős eredménnyel zárult, mivel a kültéri hőszigetelés jelentősen csökkentette az épületünk hőveszteségét illetve az ipari kapu beszerelésével jelentősen megnőtt szervezetünk beruházási helyszínének biztonságossága is. Összességében tehát elmondható, hogy a megvalósult projekt nagyban hozzájárult sikeres működésünkhöz, és tartósan fogja szolgálni vállalatunk eredményességét.


Figyelmedbe ajánljuk

Szórástechnikai Bemutató

2022 október 4-én, Kaposváron megrendezésre került Wagner szórástechnikai cég bemutatója, melyen a Szakemberek, de még a DIY-ban tevékenykedő édesanyák/édesapák is kipróbálhatták a különböző festékek, gépekkel történő felületkezelésének módszereit, hiszen a Wagner termékcsaládban mindenki megtalálja a maga kedvére valót profi felhasználótól a kezdőig!

Elolvasom

Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztés

Az Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztése

Elolvasom

XVI. Mozdulj Balaton Sporttalálkozó

Huszonegy strand csapatai küzdöttek a XVI. Mozdulj Balaton Sporttalálkozón Újból Ábrahámhegy a legsportosabb balatoni település

Elolvasom

Fejlesztési Pályázat

Fejlesztési Pályázat - Veszprém

Elolvasom

2020 trendszínei a lakberendezésben

A fehér szín örök divat a lakásfestésben. Ha viszont neked túl világos, túl semleges, túl egyszerű ez az alapszín, válassz bátran a szivárvány árnyalatai közül. A mai modern falfestékeknek köszönhetően már bármi megvalósítható, csak a képzeleted szabhat határt. Követnéd a divatot?

Elolvasom

5 hasznos tanács a fürdőszoba festéséhez

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb helyisége. 2-3 évente mindenképpen érdemes tisztasági festést végezni benne. Ha pedig felújítani szeretnénk vagy új arculattal ruháznánk fel, akár egy új színválasztás is elég lehet. Ezúttal a fürdőszoba festéséhez adunk néhány hasznos tanácsot.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen