Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Szórástechnikai Bemutató

2022 október 4-én, Kaposváron megrendezésre került Wagner szórástechnikai cég bemutatója, melyen a Szakemberek, de még a DIY-ban tevékenykedő édesanyák/édesapák is kipróbálhatták a különböző festékek, gépekkel történő felületkezelésének módszereit, hiszen a Wagner termékcsaládban mindenki megtalálja a maga kedvére valót profi felhasználótól a kezdőig!

Elolvasom

Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztés

Az Anda Kft. pécsi telephelyének fejlesztése

Elolvasom

XVI. Mozdulj Balaton Sporttalálkozó

Huszonegy strand csapatai küzdöttek a XVI. Mozdulj Balaton Sporttalálkozón Újból Ábrahámhegy a legsportosabb balatoni település

Elolvasom

Fejlesztési Pályázat

Fejlesztési Pályázat - Veszprém

Elolvasom

2020 trendszínei a lakberendezésben

A fehér szín örök divat a lakásfestésben. Ha viszont neked túl világos, túl semleges, túl egyszerű ez az alapszín, válassz bátran a szivárvány árnyalatai közül. A mai modern falfestékeknek köszönhetően már bármi megvalósítható, csak a képzeleted szabhat határt. Követnéd a divatot?

Elolvasom

5 hasznos tanács a fürdőszoba festéséhez

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb helyisége. 2-3 évente mindenképpen érdemes tisztasági festést végezni benne. Ha pedig felújítani szeretnénk vagy új arculattal ruháznánk fel, akár egy új színválasztás is elég lehet. Ezúttal a fürdőszoba festéséhez adunk néhány hasznos tanácsot.

Elolvasom

10 fontos tennivaló lakásfestés előtt, amit SOHA ne hagyj ki - 2.

Korábbi cikkünkből már tudjuk, hogy festés előtt mindenképpen érdemes kitakarítani, hogy milyen szempontok alapján keressünk beltéri falfestékmárkát, hogyan érdemes színt választani és hogyan kell kiszámolni a teljes felület festéséhez szükséges festékmennyiséget. A lista most folytatódik. Nézzük, mi mindenre kell még figyelni, ha saját kezűleg szeretnénk intézni a lakásfestést.

Elolvasom

10 fontos tennivaló lakásfestés előtt, amit SOHA ne hagyj ki - 1.

A lakásfestés az egyik legnagyobb lakáskarbantartási feladat, amit megfelelő felkészülést követően akár mi magunk is elvégezhetünk. Így is idő- és munkaigényes lesz, viszont hasznos tanácsaink szem előtt tartásával a végeredmény szemet gyönyörködtető és több tízezer forintot is megspórolhatsz.

Elolvasom

Fa kerítés festése lépésről lépésre

A fa kerítés természetes és mutatós megoldás a telek határolására. Ahhoz azonban, hogy sokáig szép is maradjon, érdemes néhány évente lefesteni. Rendszeres karbantartással, megfelelő festési technikával és jó minőségű anyagok használatával tartós eredményt érhetünk el. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat és a kerítésfestés lépéseit.

Elolvasom

Mennyezetfestés házilag - így lesz szép a végeredmény

A mennyezetfestés az otthoni lakásfestés mumusa. Nehéz, fárasztó és időigényes feladat, ráadásul bármennyire vigyázunk, a hajunk, az arcunk, a kezünk és a ruhánk is tele lesz apró festékpöttyökkel. Hogyan csinálják a profi festők? Hogyan lesz a lehető legszebb a végeredmény és minimális a takarítanivaló? Jönnek a trükkök.

Elolvasom

Így tárold a megmaradt falfestéket

Valószínűleg nincs olyan lakásfestés, ahol ne maradna meg valamennyi festék a munka befejeztével. Mi legyen a maradékkal, hol és hogyan kell és szabad tárolni? Hova teheted, ha nem szeretnéd évekig kerülgetni? Ebben a posztban alaposan körüljárjuk, mi legyen a megmaradt falfestékkel.

Elolvasom

Hogyan válasszunk falfestéket?

Az ajánlások szerint érdemes kétévente tisztasági festést végezni a lakásban. Ennyi idő alatt a falak a mindennapi használat során bekoszolódnak, elszíneződnek és könnyen lehet, hogy a változó ízlésünk miatt más színvilágban éreznénk jól magunkat.

Elolvasom

4 tipp, hogy gyönyörűen sikerüljön a lakásfestés

Évek óta tervezed, hogy átfested a lakás? Új hangulatra, inspiráló, nyugtató, harmonikus lakókörnyezetre vágysz? A koronavírus miatt karanténban töltött heteknél jobb időszakot keresve sem találhatnál a házi lakásfestés kivitelezéséhez. Nem nagy ördöngősség. Ha pedig jól csinálod, még élvezni is fogod. Itt vagyunk, segítünk!

Elolvasom

Lakásfestés házilag - kihagyhatatlan előkészületi lépések

Több millió embert kényszerített a koronavírus járvány a négy fal közé. A legtöbben próbálják hasznosan tölteni a kényszerű otthonlétet. A nagytakarítás, szortírozás és ablakpucolás után a régóta halogatott lakásfestés a toplistás karanténtevékenység. Tervezd meg az új designt, rendeld házhoz a festéketeket a Anda.hu-ról és már indulhat is a lakásfestés házilag.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
[x] Bezárás Pályázat
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen