Egyedi ajánlatok kérése

 

Az ANDA Kft. ezúton szeretné az Ön figyelmébe ajánlania szolgáltatásait. Nagymúltú és sokrétű tapasztalattal rendelkezünk a legkülönbözőbb féle tevékenységi körben használható festék és egyéb kiegészítők forgalmazásának tekintetében. Referenciáinkat tekintve a teljesség igénye nélkül néhány jellemző tevékenység és hozzá kapcsolódó termékkörrel szemléltetnénk:

 

-          Építéssel, felújítással foglalkozó vállalkozások számára :  utólagos hőszigetelő rendszerek rendszer tanúsítvánnyal, kézi-gépi vakolatok, esztrichek, csemperagasztók, saját gyártású falfestékek, műgyanta bevonatok stb.

-          Fémipari megmunkálással foglalkozó vállalkozások számára: ipari korroziógátlók, RAL színben elérhető bevonatrendszerek, tűzgátló bevonatok, speciális oldószerek stb.

-          Fa és bútoripari vállalkozások számára: faragasztók, tömítők, pácok, lakkok, tűzgátló bevonatok stb.

-          Karosszéria javítással és autó fenntartással foglalkozó vállalkozások számára: alvázvédők, gittek,  autóápolók, fagyálló folyadékok stb.

-          Belső építészek és dekoratőrök számára : tapéták, bordűrök, dekorációs sprayk, gipszek stb.

-          Intézmények és fenntartóik számára: tisztítószerek, vegyi áruk, háztartási eszközök stb.

 

Az ANDA kft. által nyújtott előnyök az Ön vállalkozásának:

 

-          Szerződéses jogviszony ami minden üzletünkben, településtől függetlenül azonos feltételekkel történő együttműködést jelent

-          Szerződésben rögzített kedvezmények, törzsvásárlói program

-          Széles szortiment azonnal készletről árgaranciával

-          Piacképes termékek szakmai és gyártói garanciával

-          Díjmentes kiszállítás a megállapodásban rögzített feltételek szerint

-          Szaktanácsadás

 

Ha fentiek ismeretében szeretne az ANDA Kft. –től az Ön által használt termékek vonatkozásában ajánlatot kérni, nem kell mást tennie, mint az

 

ajanlatkeres@anda.hu

 

email címre elküldeni az Ön számára érdekesnek ítélt termékek listáját, vagy amennyiben nincs konkrét elképzelése, a szükséges anyagok felhasználási területét. Kérjük adja meg az ajánlat elkészítéséhez a szükséges mennyiségeket illetve gyakoriságot. Továbbá az Ön vállalkozásának alapadatait, elérhetőségét és kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Bízva a sikeres együttműködés lehetőségében,

 

                                                                                                         

Tisztelettel : ANDA Kft.