Az ANDA Kft. több mint 20 éve, 1991-óta foglalkozik festék és szakipari anyagok nagy- és kiskereskedelmével. Az elmúlt évek kitartó és eredményes munkájának köszönhetően vezető szerepet tölt be a Dunántúli festék és festék-segédanyag forgalmazásban.

 

Központi telephelyünk Pécsen található, ahol 2400 m2 alapterületű raktárbázissal rendelkezünk, illetve Veszprémben szintén működtetünk egy 1200 m2-es nagykereskedelmi telephelyet. Kiskereskedelmi hálózatunk jelenleg 23 üzletből áll, amely a maga nemében az ország egyik legnagyobb független kereskedelmi láncolata.

Árukínálatunkat folyamatosan bővítjük, a megnövekedett piaci igényekhez alkalmazkodva, jelenleg mintegy 80 gyártó, több mint 20000 cikke áll partnereink rendelkezésére. Portfoliónkban megtalálhatóak a dekorációhoz, felújításhoz, építéshez szükséges termékek éppúgy, mint a speciális tudást igénylő szakipari termékek. Cégünk jelentős szereplője emellett a hő és hangszigeteléssel foglalkozó üzletágnak is.

Ezek a tények ismeretében talán nem meglepő, hogy az elmúlt évek alatt az ANDA Kft. ország egyik legnagyobb festék és ehhez kapcsolódó kiegészítők forgalmazójává vált.

Partnereikkel történő sikeres együttműködést szolgálva, cégünk mottója a következő:

 

Magas szintű szakmai felkészültség,

gyors, pontos szállítás,

elégedett vevő,

mert a jelen minősége a jövő profitja.

Vissza
Termékcsoportok